bryllupskage håndlavet konditori odense

Eventyrlige bryllupskager i Odense

Kære jer,

Hvis I er landet på denne side, betyder det måske at I står overfor et nyt kapitel og en ny begyndelse i jeres kærlighedsliv. Jeg er mere end klar til at tage jer i hånden og hjælpe jer med at realisere jeres drømme for jeres bryllupskage. 

 

En bryllupsfest er en dag, som jeg med stor ydmughed og glæde vil elske at være en del af, gennem mine bryllupskager fra min produktion i Odense. Jeg ved, at bryllupskagen for mange er ét af dagens helt særlige elemtner. Det er ikke bare en kage, men et symbol på en kærlighed og hengivenhed mellem to mennesker. Det er et kærligt ritual, der samler alle festens gæster og brudeparret.

 

Mine bryllupskager er derfor skabt med omhu, kompromisløst håndværk og et nøje design. Fra min produktion i Odense skaber jeg bryllupskager med kærlighed og dedikation.

bryllupskager ud fra jeres drømme

Der findes så mange forskellige valgmuligheder når det kommer til bryllupskagen. Det vigtigste er, at den imødekommer jeres ønsker og drømme. Jeg anbefaler, at I tager udgangspunkt i hvad I godt kan lide af smagsvarianter og udtryk – og det er lige præcis hvad man kan opnå med en håndlavet bryllupskage. Derfor er det min fornemmeste opgave at udtrykke mig ud fra jeres ønsker. Det gælder uanset om I har ønsker om en traditionel eller utraditionel bryllupskage eller om kagen er til 10, 50 eller 100 personer. Jeg er her for at indfri jeres ønsker til bryllupskagen, til en pris hvor alle kan være med.

 

bryllupskager håndlavede odense konditori

Bryllupskagesmagning i Odense

Vi forstår, at mange ønsker sig en bryllupskage ud over det sædvanlige, samt en bryllupskage der udstråler personlighed og elegance. Derfor hjælper vi hjertens gerne med en masse bryllupskageinspiration samt sparring omkring bryllupskagepynt, smag og udseende. Min ekspertise kombineret med jeres drømme vil skabe den helt perfekte bryllupskage for jer.

 

Det er derfor med stor glæde, at jeg inviterer jer indenfor i min produktion til bryllupskagesmagning i Odense. Her tager vi os god til at brainstorme, sparre og tilpasse, så jeres kommende bryllupskage bliver helt efter jeres personlige præferencer og stil. På den måde er I sikre på at få præcis den kage I drømmer om. Jeg tager jer i hånden fra start til slut, og lover at skabe en bryllupskage, der repræsenterer jer og jeres kærlighed.

 

Bryllupskagesmagningen finder sted i min produktion i Odense og er inklusive bobler. Prisen for bryllupskagesmagning og bobler er: 500 kr.

DET PRAKTISKE:

  • Bestilling af bryllupskage skal ske senest 2 uger før levering.
  • Afhentning skal foregå efter aftale på én af vores adresser.
  • Levering og opsætning i hele landet kan dog arrangeres på forespørgsel.
  • Bryllupskager koster 100 kr. pr. kuvert.
  • Vi tilbyder bryllupskagesmagning i Odense, hvor I inviteres ud i produktionen. Her vil jeg vil lytte til jeres drømme og ønsker samt gennemgå smage og guide jer igennem muligheder.
  • Der serveres bobler.

Bestil

Kuvertprisen for vores bestillingskager er 50 kr. og 100 kr. for bryllupskager.
Ved bestilling af bryllupskagesmagning indtastes dato for smagning og kuvert antal til selve bryllupsfesten. 

Husk at minimum kuverter skal være 10 personer.