Festkager

håndlavede festkager siden 2022

Jeg arbejder ud fra tesen om, at det er de små (petit) ting i livet, der tæller. Det kan f.eks. være den der helt særlige navnekage, som afspejler jer og jeres personligheder og efterlader en glæde i maven på alle jeres gæster. Derfor vil jeg elske at få lov til at fuldende jeres festlige begivenhed, med lige præcis den festkage I går og drømmer om.

Festkage til dåb & navngivning

Et nyt liv og en ny begyndelse. Skal du bruge en navnekage eller dåbskage, der indkapsler den helt særlige dag, som en dåb eller navngivning af et lille nyt menneske er, så vil jeg elske at tager jer i hånden og skabe en festkage ud fra præcis de ønsker og drømme I har for både smag og design.

Hvad end I ønsker et særligt tema, en navnekage eller en helt særlig smag, så er jeg her for at opfylde jeres ønsker til festkagen. Det er ingen hemmelighed, at vores personlige navnekager er ganske populære, og her kan I selv vælge både smagskombinationer, farve og pynt.

 

DET PRAKTISKE 

  • Alle vores festkager koster fra 50 kr. pr. kuvert. 
  • Festkagerne kan kun bestilles ved minimum 10 kuverter. 
  • Festkagerne sammensættes og udvikles ud fra kundens specifikke ønsker til smag og design. 

 

dåbskager konditori odense
festkager fødselsdag konditori odense

Navnekage til fødselsdag

Vil du gerne forkæle en fødselar lidt ekstra med en festkage, der indeholder alt det han eller hun elsker aller mest? Det kan være en smuk talkage, en af vores populære navnekager, eller en festkage med en sød hilsen på.

Alle vores festkager er omhyggeligt tilpasset, så de afspejler fødselarens præferencer både i forhold til udseende og smag. Et godt bud er vores navnekager bestående af forskellige bogstaver, og som derfor ikke kun behøver at være et navn, men også kan danne en sød hilsen. Kun fantasien sætter grænser, når I bestiller jeres navnekager og festkager hos mig.  


DET PRAKTISKE

  • Alle vores festkager koster fra 50 kr. pr. kuvert.
  • Festkagerne kan kun bestilles ved minimum 10 kuverter.
  • Festkagerne sammensættes og udvikles ud fra kundens specifikke ønsker til smag og design.

 

Events

Står du for et firma-arrangement, et  jubilæum, eller enhver anden særlig begivenhed, hvor små lækre bidder er passende? Så tilbyder vi ligeledes at lave vores festkager som petit fours.

 

Jeg laver naturligvis også større festkager til firmaarrangementer, hvor I f.eks. kan få jeres firmalogo trykt eller en navnekage med virksomhedens navn.

 

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om muligheder og smagskombinationer. 

 

Jeg ser frem til at samarbejde med dig og skabe uforglemmelige smagsoplevelser med fokus på kvalitet og æstetik, når du bestiller din festkage fra min produktion i Odense. 

bestilingskager til event konditori odense
håndlavede bryllupskage konditori odense

Bryllupskage

En bryllupskage symboliserer kærlighed og hengivenhed mellem to mennesker, og derfor er alle mine bryllupskager skabt med omhu, dedikation og nøje udvalgte smage, som vi sammen har fundet frem til.

Det er mit mål at imødekomme alle jeres drømme for bryllupskagen, og jeg tilbyder derfor bryllupskagesmagning i min produktion i Odense.

Bestil

Kuvertprisen for vores bestillingskager er 50 kr. og 100 kr. for bryllupskager.

Husk at minimum kuverter skal være 10 personer.

Festkagerne skal afhentes i produktionen i Odense.