Håndlavet kager siden 2022

Velkommen

Til Konditori Petit

Konditori Petit er en barndomsdrøm, som jeg, Pernille Knudsen for et år siden, besluttede at føre ud i livet. Ved at kombinere en stor passion, kompromisløshed og godt håndværk har jeg dedikeret mig til at levere kager i høj kvalitet med henblik på at skabe smagfulde og uforglemmelige oplevelser ude i de danske hjem.

Tusind tak, fordi du er her og fordi du støtter en livsdrøm – jeg glæder mig til at give tilbage og forsøde dit og dem du har kær, med Konditori Petits univers af kager og kærlighed.   

Håndlavet kager

Vores ydelser

Bestil håndlavede kager til din næste fest i Odense
Bryllupskager

Til en af livets største begivenheder, ved vi om nogen, hvor vigtigt det er med en bryllupskage, der afspejler lige præcis jer og jeres unikke historie.


Bryllupskager fra konditori i Odense leveres til hele landet
Bestillingskager

Skal du fejre en helt særlig dag? f.eks. en barnedåb, fødselsdag eller noget tredje, så vil vi elske at stå for kagen og være med til at gøre jeres dag helt speciel.


Lækre håndlavede kager fra konditori i Odense
Events

Skal du holde et større arrangement, PR-event, firma-fest, launch eller noget andet, så tilbyder vi kager i alle størrelser, tilpasset til lige præcis dit arrangement.


Konditori i Odense håndlavede kvalitetskager
Konditori Petit håndlavede kager af høj kvalitet
smag vores kager hos Iscafé nørregade

Konditori petit x Iscafé Nørregade

Fra d. 27. oktober forvandles Iscafé Nørregade til Konditori Petit x Iscafé Nørregade. Et univers af søde sager, hvor vi lover at alle sukkerglade børn og voksne vil gå derfra med både glade maver og hjerter. Vi glæder os til at tage imod jer.